17

Oktober

09.30 - 12.30 uur

Dialoogsessie Sterk in je Werk voor leidinggevende

Lelystad

Voor leidinggevenden in Zorg & Welzijn organiseert Flever het tweeluik Sterk in je leiderschap. De sessies bieden jou de gelegenheid om je inhoudelijk te verdiepen, ervaringen met collega’s uit te wisselen en stil te staan bij jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Met als doel dat je het beste uit jezelf en je team kunt blijven halen.

De tweede dialoogsessie gaat over het thema Het goede gesprek rondom thema‘s: Je doet het de hele dag: gesprekken voeren. Vooral met medewerkers. Over hun ontwikkeling, verzuim, life events of bepaalde persoonlijkheidsaspecten. Of bijvoorbeeld over veranderingen in de organisatie. Hoe doe je dat goed en effectief? Welke handvatten heb je daarvoor? Hoe ga je om met emoties en weerstand?

Drie pijlers
De dialoogsessies worden geleid door gespreksleiders die de sector goed kennen en zijn opgebouwd rondom drie pijlers:

  1. Inhoudelijke verdieping: inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling
  2. Onderlinge uitwisseling: samen met andere leidinggevenden in zorg & welzijn reflecteren en van elkaar leren
  3. Stilstaan bij jezelf: afstand nemen van de hectiek en ruimte creëren voor jouw eigen ontwikkeling en balans

In de eerste dialoogsessie (4 april 2024) stond het thema Echte aandacht geven in vijf minuten centraal. Deze tweede sessie op 17 oktober zal gaan over Het goede gesprek over lastige thema’s.

Wanneer en waar?

  • 17 oktober Visarendreef 1 te Lelystad.

Aanmelden
De dialoogsessie op 17 oktober heeft nog een paar plekjes vrij. Wil je kans maken op een plekje? Stuur een mail naar Marijs om je aan te melden. Voor meer informatie kun je ook terecht bij Marijs.

Betrokken personen

Marijs van Hoek
Adviseur

m.vanhoek@flever.nl
06-40566049