11

Maart

15.00 - 17.00 uur

Inspiratiesessie ‘Versterken DI door Artificial Intelligence’

Online

Stap binnen in de fascinerende wereld van Artificial Intelligence (AI) tijdens deze online inspiratiesessie, speciaal ontworpen voor HR-medewerkers in de zorgsector!
AI ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt innovatieve oplossingen om de druk op de zorg te verlichten en de hoge werkdruk te verminderen

Tijdens deze boeiende inspiratiesessie delen we inzichten over AI-methoden die al succesvol toegepast worden binnen de zorg- en welzijnssector. Maak kennis met jouw nieuwe digitale collega, die jou ‘data-driven’ voorziet van snelle en nauwkeurige inzichten en acties met betrekking tot bijvoorbeeld verzuim en duurzame inzetbaarheid. We verkennen specifieke interventies, hun haalbaarheid, en zelfs het voorspellen van schadelast en het voorkomen van uitval.

Twee interessante sprekers
Laat je verrassen door onze sprekers Marco de Jong en Gary Damen.

Als innovator past Marco de Jong met zijn bedrijf Experience Data AI al veelvuldig toe in sectoren als verzekeringen, onderwijs en zorg. Met zijn ervaring als docent aan diverse hogescholen weet Marco als geen ander dit complexe onderwerp helder en begrijpelijk uit te leggen.

Gary Damen is eigenaar van NiDi Business School. Een innovatief opleidingsinstituut met Amplitieus als kernwaarde. Gary inspireert maar spiegelt ook. Precies dat is nodig om met de juiste inzichten uit deze sessie weer terug aan de slag te gaan.

Mis deze kans niet om de potentie van AI in de zorg te ontdekken en je kennis te vergroten onder leiding van experts!

Voor:
HR-medewerkers, medewerkers met duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en preventie in hun portefeuille en leidinggevenden van organisaties die zijn aangesloten bij een van bovengenoemde werkgeversorganisaties kunnen zich hiervoor aanmelden.

Door wie:
Deze inspiratiesessie komt voor uit een samenwerkingsverband tussen de regionale werkgeversorganisaties Transvorm, Zorgplein Noord, WZW, Sigra, Flever, ZW Connect, Zorg aan Zet en WGV zorg en welzijn.

Betrokken personen

Marijs van Hoek
Adviseur

m.vanhoek@flever.nl
06-40566049