17

Oktober

10.00 - 16.30 uur

Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Flevoland

Lelystad

Heb jij een mooi project of idee dat mensen helpt om zich te ontwikkelen of dat zorgt voor meer samenhang in je buurt? En ben je op zoek naar financiering voor dit project? Op donderdag 17 oktober gaan adviseurs van VSBfonds in gesprek met initiatiefnemers uit Flevoland.

  • Donderdag 17 oktober 2024
  • 10:00 -16:30 uur
  • Flever, Visarenddreef 1 | 8232 PH Lelystad

Mensen met mooie ideeën voor een sociale en inclusieve samenleving
Deze speeddate is speciaal voor initiatiefnemers met ideeën die zich richten op de ontwikkeling van mensen of buurten, zodat iedereen mee kan doen aan de samenleving. Denk aan projecten die ervoor zorgen dat mensen erbij horen, mee mogen en mee kunnen doen. Zoals een buddy-project waarbij vluchtelingen aan stadgenoten worden gekoppeld of projecten die meer kansen creëren voor jongeren door ze te koppelen aan professionals uit verschillende vakgebieden. Ook mensen met ideeën ter verbetering van de leefbaarheid van hun buurt of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, kunnen zich aanmelden. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Heb je een idee?
Wie een idee of project heeft om mensen mee te laten doen, kan een afspraak maken voor deze speeddate. Je krijgt de gelegenheid om jouw project, ook als dat zich nog in een pril stadium bevindt, toe te lichten. Na afloop van het gesprek krijg je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons donatiebeleid en of je een aanvraag kunt indienen.

 

Aanmelden
Maak een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stuur ons dit per e-mail toe (infoflevolandutrechtoverijssel@vsbfonds.nl).
Als je project aansluit, ontvang je van ons een uitnodiging.

Betrokken personen

Mirthe Bogers
Adviseur

m.bogers@flever.nl
06-40690220