13

November

13/11/2023 t/m 17/11/2023

Sterk in je werk week 2023

Landelijk

In de zorg- en welzijnssector zijn de cijfers met betrekking tot personeelsverloop zorgwekkend. Ondanks de instroom van veel nieuwe medewerkers is er ook sprake van aanzienlijke uitstroom. Werknemers verlaten de sector om diverse redenen, waarbij hoge werkdruk als een belangrijke factor wordt genoemd. Het doel van de Sterk in je werk week is om aandacht te besteden aan het behoud van personeel in de zorg- en welzijnssector. Het biedt werkgevers praktische tools en inspiratie om goed werkgeverschap te bevorderen.

Wanneer

Van 13 tot en met 17 november 2023 bieden we waardevolle activiteiten aan voor medewerkers tijdens de Sterk in je werk week! We hopen dat jouw organisatie ook deelneemt. Het thema van dit jaar is ‘Energiek op de werkvloer’. Flever biedt tijdens de sterk in je werk week, deels in samenwerking met andere werkgeversorganisaties, via het platform zorghartflevoland.nl activiteiten aan voor zorg- en welzijnsmedewerkers van onze leden. Binnenkort kunnen medewerkers zich inschrijven voor de verschillende webinars, een Sterk in je werk inspiratiecarrousel en individuele Sterk in je werk coachingsgesprekken op diverse locaties van onze leden.

Thema 2023

Het thema van de Sterk in je werk week 2023 is ‘Energiek op de werkvloer’. Maar wat betekent dit precies? ‘Energiek’ wordt geassocieerd met ‘levensenergie’. Een energieke medewerker barst van vitaliteit en inspiratie. Bovendien zet hij/zij zich graag in voor de organisatie, is bevlogen en betrokken. De medewerker voelt zich goed in zijn/haar vel. Dit is een belangrijke reden voor werkgevers om dit thema de aandacht te geven die het verdient en medewerkers in staat te stellen zelf controle te hebben over hun energieniveau.

Meer weten?

Wil je meer weten over deelname aan en de invulling van het evenement in 2023? Neem contact op met Rachel Bwatou.

Rachel Bwatou
Adviseur

r.bwatou@flever.nl
06-40542257