14

November

10.00 - 11.30 uur

Sterk in je Werk-Week – Effectief je stem laten horen

Online

Ken je dat gevoel?……. ‘Het heeft geen zin om wat te zeggen want het helpt toch niet én als ik wel wat zeg wordt er niet geluisterd’…… Dit heeft een negatieve uitwerking op jou, je team en de organisatie.

  • Dat je in gesprek kan op een manier waarbij mensen horen wat jij zegt.
  • Dat wat jij zegt ertoe doet.
  • Jouw ideeën gehoord worden.
  • Of dat je mensen kan aanspreken en dat dit dan ook effect heeft.

Zie je het voor je? Dan gaat de energie stromen en wordt je invloed groter. Zo breng je verandering in situaties die wat jou betreft anders kunnen of anders moeten. In deze workshop krijg jij inzichten en tools die werken en waar je concreet mee aan de slag kan. En als je dit gaat toepassen gaan er deuren open!

Wie geeft de workshop
Susanne van Riel, Esther van der Heeft en Karin Dekkers zijn de Gelukzusters. Zij zorgen dat alle medewerkers in de zorg- en welzijnssector lekker werken. Dat is de missie van Gelukzusters. Werken in deze sector is namelijk het mooiste dat er is. Toch zien we dat zorg- en welzijnmedewerkers onder druk staan en klem zitten tussen hun passie aan de ene kant en werkdruk en het bureaucratische systeem aan de andere kant. Hierdoor verliezen veel mensen het plezier in hun werk. Dat kan anders.

Aanmelden
Meld je hier aan voor de workshop.

Rachel Bwatou
Adviseur

r.bwatou@flever.nl
06-40542257