16

November

13.30 - 15.00 uur

Sterk in je Werk-Week – Stuur op eigen werkgeluk!

Online

Werkgeluk wordt door verschillende factoren beïnvloed. O.a. de leidinggevende, het team en de inhoud van het werk. Medewerkers hebben zelf ook behoorlijk veel invloed op hun eigen werkgeluk.
In een online sessie van ongeveer 90 minuten worden medewerkers stapsgewijs uitgenodigd om aan de slag te gaan met hun eigen werkgeluk. In de sessie wordt de achtergrond van werkgeluk uitgelegd. Dit creëert extra bewustzijn en motivatie om met werkgeluk aan de slag te gaan. Voor medewerkers zelf maar ook met het eigen team. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van het werkgeluk gespreksmodel (de Werkgeluk Piramide) en de 8 van werkgeluk.

Onderdeel van deze sessie is verder:

  • Het vergroten van het persoonlijk leiderschap. Hoe kan je zelf meer invloed uitoefenen op je eigen werkgeluk en dat van jouw collega’s?
  • Meer inzicht in de eigen sterke kanten. Welke sterke kanten ken je van zelf en hoe kan je deze meer inzetten?
  • Meer zicht hoe je een positieve cultuur kan creëren binnen je eigen team.
  • Inzicht in factoren die van belang zijn bij werkgeluk (8 van werkgeluk).
  • Inzicht in specifieke werkgeluk interventies die zeer effectief zijn voor specifieke persoonlijkheidstypen.

De online sessie is inspirerend, praktisch en motiveert om met werkgeluk aan de slag te gaan. Achteraf ontvangen de deelnemers een E book met opdrachten zodat zij ook na deze sessie zelfstandig met werkgeluk aan de de slag te kunnen gaan. Ook ontvangen zij extra inspiratie
zoals een podcast over werkgeluk en 10 TED talks over werkgeluk.

Over de spreker
Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland. Sinds 2003 zet hij zich in om werkgeluk een onderdeel te maken van de bedrijfscultuur en na te denken over welzijn binnen organisaties. Hij is werkgeluk psycholoog en weet uit ervaring waar de valkuilen en kansen liggen bij de implementatie van werkgeluk binnen teams en organisaties. Hij verbindt in zijn (internationale) netwerk experts op het gebied van positieve psychologie en werkgeluk. Onno heeft meerdere boeken geschreven over werkgeluk. Hij verzorgt verder opleidingen voor de Erasmus Universiteit (Rendement van Geluk), Intercoach, Van Harte & Lingsma en ondersteunt regelmatig verschillende Hogescholen. Meer informatie klik hier.

Contactpersoon
Hilda Regterschot
E-mail: h.regterschot@wgvzorgenwelzijn.nl
Telefoon: 06-51459990

Ina Bats
E-mail: i.bats@wgvzorgenwelzijn.nl
Telefoon: 06-10401437

Meld je hier aan voor het event.