13

April

16.00 - 21.30 uur

Theatervoorstelling ‘Het Ministerie van latere zorg’

Dronten

Speciaal voor medewerkers in Zorg en Welzijn in Flevoland organiseert Flever de Theatervoorstelling ‘Het Ministerie van Latere Zorg!’, in samenwerking met Buro Strakz. Op woensdag 13 april zijn er twee voorstellingen in De Meerpaal in Dronten: om 16.00 uur en om 20.00 uur.

Medewerkers van de leden van Flever kunnen gratis naar de voorstelling. Wil je jouw medewerkers een kijkje geven in de zorg van de toekomst? En dat het liefst doen op een manier die meer impact heeft dan een boek of een scholing? Maar gun je ze ook een middag of avond keihard lachen met collega’s en even weg zijn van de dagelijkse zorg?

Inhoud voorstelling

Op een luchtige manier wordt er in hoog tempo een beeld geschept voor de zorgmedewerkers over de veranderingen in de zorg en wat dat voor hen betekent. Hoe gaan robots integreren in de zorg? Wat als iedereen met terugwerkende kracht in zijn zorgdossier mag kijken? Hoe ga je om met privacy, tijdschrijven en de personeelstekorten? Wat betekent de toename van zzp-ers? Welke rol gaat preventie spelen? Hoe kan technologie jou ondersteunen? Welke vaardigheden heb je nodig? Maar ook: wat als technologie je werk gaat overheersen? Wat blijft de kern van je vak?

De cabaretiers kijken op een prikkelende, kritische doch positieve manier naar de gevolgen en willen medewerkers na laten denken en in gesprek laten gaan met elkaar. Ze hopen dat zij met kracht en vertrouwen de zorgtoekomst in gaan. En bovenal gunnen ze de zorgprofessionals in deze tijden vol werkdruk en uitdagingen een heerlijk momentje uit om samen met collega’s lol te hebben en de batterij met een schaterlach op te laden!

Bekijk hier een impressie van de voorstelling

Kaarten bestellen

De kaartjes zijn gratis en exclusief voor medewerkers van leden van Flever. Medewerkers kunnen zelf een kaartje reserveren via het online formulier.

Wil je als werkgever meerdere kaarten bestellen voor jouw medewerkers? Stuur dan een mail naar sterkinjewerk@flever.nl en vermeld daarin het aantal kaarten, voor welk tijdstip (16.00 of 20.00 uur) en naam, organisatie en e-mailadres van de contactpersoon. We nemen dan contact op over de verdere verwerking.

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig.