Progamma

  • Themagesprekken over instroom, behoud en anders organiseren.
  • Workshoprondes, kies bijvoorbeeld uit “Zorg, data en technologie”, “Onboarding – ga je mee op reis?” en “Inclusieve vacatures schrijven”.
  • Of doe de Challenge over wachtlijsten in de ouderenzorg. In 2,5 uur zoek je oplossingen voor dit probleem.
  • De hele middag kan je in het landschap van de toekomst rondkijken, vol vernieuwende initiatieven.
  • Afsluitende borrel.

Aanmelden

Studenten, professionals, managers, beleidsmakers en inwoners, jullie zijn van harte welkom. Laat je bij de start informeren en inspireren over de laatste stand van zaken tijdens het panelgesprek over de grootste knelpunten. Maak daarna een keuze uit deelname aan workshops rondom thema’s als ‘hoe overleef ik de digitalisering?’, ‘zorgen voor mantelzorgers’, ‘arbeidsmogelijkheden na het pensioen’ en ‘de do’s en dont’s voor het behouden van zorgprofessionals’.

Of doe mee aan de challenge “Anders organiseren van zorg” waarin je in 2,5 uur oplossingen zoekt voor vraagstukken uit de praktijk. Laat je in de middag inspireren tijdens een wandeling door het landschap van de toekomst met daarin verschillende vernieuwende initiatieven. Ontmoet en wissel uit op de afsluitende borrel.

 

Praktische informatie

Het kennisevent is gratis toegankelijk.
De bijeenkomst wordt geaccrediteerd bij NVO NIP.
Meer informatie vind je vanaf nu in de LinkedIngroep ‘Personeelstekort in zorg & welzijn het toekomstbestendig organiseren van zorg & welzijn in Flevoland, meld je hier snel aan!

Waar en wanneer?
Datum: 30 mei 2024
Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: hogeschool Windesheim in Almere, Hospitaaldreef 5, 1315RC

Aanmelden

Jet van den Hoek
Adviseur

j.vdhoek@flever.nl
06-26558790