Maak gebruik van de vakantiewerk campagne

03 mei 2022 Nieuwsberichten

De vakantieperiode komt er weer aan en studenten gaan op zoek naar een vakantie- of bijbaan.

Heb jij vacatures openstaan voor een vakantie- of bijbaan in Zorg en Welzijn? En wil je meer potentiële kandidaten bereiken? Met onze gezamenlijke vacaturewebsite www.fleverloopbaan.nl heb je een prachtig communicatiekanaal ter beschikking om jouw vacatures onder de aandacht te brengen. We starten in mei een ‘Vakantiewerk in Zorg en Welzijn campagne’ gericht aan (zorg- en welzijns)studenten in Flevoland.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de campagneperiode zetten we advertising via social media kanalen gericht op jongeren in en zoeken de samenwerking op met onderwijsinstellingen in de regio. Dit allemaal om zoveel mogelijk studenten en andere potentiële vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Flevoland!

Plaats jouw vakantiewerk vacatures

Potentiële kandidaten komen via de campagne-uitingen terecht op de vakantiewerk landingspagina op Flever loopbaan. Daar vinden ze jouw actuele vakantiewerk vacatures. Plaats jouw vakantiewerk aanbod dus vandaag nog op www.fleverloopbaan.nl. Leden van Flever kunnen dit doen door direct een vakantiewerk vacature te plaatsen via hun werkgeversaccount. Is jouw organisatie geen lid? Dan kun je een losse vacatureplaatsing doen. Neem hiervoor contact op via info@flever.nl of 0320-244 259.

Meer nieuws