Wellicht was je al bekend met de Ontdekdezorg week in maart. Vanaf dit jaar is er gekozen voor een doorlopende campagne. Dit past beter bij de wensen van tegenwoordig. De arbeidsmarkt is niet meer wat het was en krapper dan ooit! En mensen zoeken het hele jaar door naar een baan. Daarom ondersteunen wij werkgevers vanaf nu het hele jaar door. Daarnaast zijn er door het jaar heen zogenaamde piekmomenten.

Ontdekdezorg is een initiatief van dertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn. Duizenden Zorg- en Welzijnsorganisaties in het hele land laten zien wat het betekent om in de sector te werken. Ontdekdezorg heeft als doel om potentiële zij- en herinstromers te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Lees hier meer over Ontdekdezorg.

Meedoen?

Organiseer je iets voor potentiële nieuwe zorgprofessionals in Flevoland? Laat het ons weten! Dan nemen we jouw activiteit mee in onze regionale agenda. Neem contact op met onze adviseur Rachel Bwatou.

Piekmomenten

Naast dat je de zorg het hele jaar door kan ontdekken, zijn er ook piekmomenten. Op deze momenten vragen we extra aandacht voor de campagne. We stimuleren organisaties om op die momenten extra activiteiten te organiseren.

  • 13 t/m 18 maart
  • 12 t/m 17 juni
  • 16 t/m 21 oktober
  • februari 2024

Toolkit Ontdekdezorg

Om jouw communicatie-uitingen kracht bij te zetten, ontwikkelde Ontdekdezorg een toolkit. Hierin vind je flyers, posters en extra social media posts die jouw promotie voor regionale activiteiten kracht bij zetten.

Betrokken personen

Rachel Bwatou
Adviseur

r.bwatou@flever.nl
06-40542257