Producten en diensten

Vacatures in zorg en welzijn 

Ontdek jouw mogelijkheden in zorg en welzijn in Flevoland. Ben jij middelbare scholier en ga jij binnenkort jouw studiekeuze maken? Werk je al binnen zorg en welzijn, maar wil je graag doorleren? Of werk je nu in een andere sector, maar lijkt een overstap naar zorg en welzijn je wel iets? Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt! Op de website www.fleverloopbaan.nl vind je alles over leren, werken en je ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

www.fleverloopbaan.nl

 

Training en begeleiding

 

Uitstroomonderzoek

 

Inkoopvoordelen voor leden

Flever biedt haar leden voordelen door samenwerkingen aan te gaan met diverse aanbieders van interessante diensten. Heb je interesse in een partner- of lidmaatschap? Neem contact op via info@flever.nl of 0320-244 259. (link naar contactpagina)

 

Sectorplan plus

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de meerjarige subsidieregeling SectorplanPlus voor werkgevers in zorg en welzijn ingesteld. Deze subsidie moet een extra impuls geven aan opleidingsprojecten die zijn gericht op nieuwe instroom, met ontslag bedreigde werknemers, opscholing binnen de organisatie via kwalificerende scholing of opleidingen tot praktijkbegeleiders. Meer informatie (link naar contactpagina).

 

Ontdekdezorg Week

De Ontdekdezorg Week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land laten die week zien wat het betekent om in zorg en welzijn te werken. De Ontdekdezorg Week heeft als doel om potentiële zij- en herinstromers te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Deze week vindt jaarlijks plaats in de 3e week van maart.

www.ontdekdezorgweek.nl

 

Vlogacademie Flevoland

Wie kan het beste vertellen over het werk in zorg en welzijn? De eigen medewerkers natuurlijk! Zowelwerk organiseert daarom de vlogacademie ‘Van interne trots naar extern werven’. Het traject sluit aan op de wens van Flevolandse werkgevers om het imago van de sector gezamenlijk aan te pakken en de instroom van nieuwe medewerkers te vergroten. Met échte verhalen vanaf de werkvloer. Interesse? Neem contact op met Annick van der Hoeven (contactgegevens koppelen)

 

Sterk in je werk

De zorg verandert en daarmee het werken in de zorg ook. Binnen het project Sterk in je werk is er de mogelijkheid om een gratis loopbaanimpuls te krijgen voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan.

www.sterkinjewerk.nl

 

Lespakket ‘Aan jou hebben we wat’

Om leerlingen van het vmbo, havo en vwo enthousiast te maken voor een loopbaan in zorg en welzijn is het lespakket ‘Aan jou hebben we wat’ ontwikkeld. Hiermee kunnen ze zich voorbereiden op een goede beroepskeuze. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. Er zijn twee lespakketten: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar), met twee verdiepende modules: ‘Zorg 2.0: Van sensor tot robot’ en ‘Gehandicaptenzorg: Maak jij het verschil?’. Voor het basisonderwijs is een module voor groep 7 en 8 gemaakt om op speelse wijze kennis te maken met zorg en welzijn. Het gratis lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ kan besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl.

 

Blijfinzetbaar.nl

Duurzame inzetbaarheid is belangrijker dan ooit. Om zorg- en welzijnsorganisaties te ondersteunen is de website blijfinzetbaar.nl ontwikkelt. Dit is dé website voor beleid en praktijk rond duurzame inzetbaarheid voor zorg en welzijn. De website combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en instrumenten voor HRM en beleid, met Gezond & Zeker-tools, tips en praktijkverhalen voor de professional op de werkvloer.

 

Project- en procesbegeleiding

De adviseurs van Flever kunnen vanuit hun onafhankelijke rol projecten oppakken en begeleiden. Partijen bij elkaar brengen en verbinding tot stand brengen. Benieuwd wat Flever voor jouw organisatie kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden.(link contact)

 

Advies (inbreng expertise / meedenken / kennisbevordering)

Soms loop je vast in je project of loop je met een idee rond dat niet concreet kan worden. Of heb je beperkte capaciteit in de organisatie om het handen en voeten te geven… Dan is het prettig dat een onafhankelijk persoon meedenkt. Iemand die begrijpt wat er bij overheden, zorg en welzijnsinstellingen leeft en gebeurt. Vanuit de onafhankelijke positie, kennis en ervaring denkt Flever graag mee. Onze adviseurs verbinden mensen, middelen, kennis en expertise en werken altijd toe naar concrete bruikbare acties en resultaten. Benieuwd wat Flever voor jouw organisatie kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden. (link contact)

 

Kwalitatief onderzoek

Als je een project wilt opstarten, krijg je sneller de handen op elkaar met een goede onderbouwing. Onderzoek speelt hierbij een belangrijke rol. Om de juiste keuzes te kunnen maken en accenten te kunnen leggen. Maar ook wanneer je tijdens een project wilt kijken wat het effect is. Heb je de juiste koers gekozen, slaat de toon aan. Doet de markt wat je verwacht? Flever kan je helpen de juiste inzichten te verkrijgen. Meer informatie? Neem contact met ons op (gegevens Arjan)

Gerelateerde documenten

Betrokken personen

Arjan Beelen
Adviseur Onderzoek

a.beelen@flever.nl
06-28073014