VACATURE – Manager Bedrijfsvoering

Wil jij werken bij een kleine organisatie met een grote maatschappelijke opdracht in de jongste provincie van Nederland?

Flever is op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering (m/v/x) (32-36 uur)

Flever zet zich in voor een Krachtige Samenleving in Flevoland, zowel op de uitvoering als op het versterken van de arbeidsmarkt voor de sector Zorg en Welzijn. Vanuit drie programma’s dragen we bij aan de transformatie van de sector: Arbeidsmarkt & Onderwijs, Positieve Gezondheid en Versterken van Inwoners. Deze bijdrage leveren we door kennis over het domein van zorg en welzijn in Flevoland te verzamelen en te delen. Daarnaast verbinden we organisaties en overheden op gezamenlijke vraagstukken en helpen we hen deze kennis in de praktijk te brengen en nieuwe oplossingen te vinden.

Betrokkenheid bij maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken staat in ons team voorop. In 2020-2021 heeft de organisatie een stevige doorontwikkeling doorgemaakt. We hebben daardoor een jong, fris team, ook divers (ook in leeftijd), maar nog maar twee jaar bij elkaar. De ontwikkelingen in de sector zorg en welzijn vragen veel van onze omgeving, daarom schakelen we voortdurend bij. Met passie werken we samen met onze netwerken aan de kwaliteit, toegankelijkheid en organiseerbaarheid van zorg en welzijn in Flevoland.

Wie zoeken we?

We zoeken een manager bedrijfsvoering met kennis van het sociaal domein, die zich zorgvuldig en betrokken kan opstellen en die van nature comfortabel is tussen ontwikkeling, hectiek en een solide basis. Je bent in staat om goed samen te werken en weet ons team van HBO+ en WO adviseurs de stabiliteit, structuur en inzichten te bieden die nodig zijn. Als manager bedrijfsvoering krijg jij energie van meebewegen in de dynamische, open en transparante stijl van de organisatie. Je wordt lid van het portfolioteam waarin je samen met programmamanagers, hoofd onderzoek, hoofd communicatie, de transitieleider en de directeur zorgt dat de interne ontwikkelingen en de externe omgeving goed op elkaar aansluiten. Je faciliteert het team en de directeur-bestuurder in het aansturen en positioneren van de organisatie. Waarop jullie kijken en overleggen met opdrachtgevers over wat er geleverd dient te worden en hoe we dat doen. In de rol van manager bedrijfsvoering stuur je het team bedrijfsvoering aan (momenteel 4 personen) om samen met hen de portfolioleden te faciliteren en de organisatie verder te ontwikkelen. Om dit voor elkaar te krijgen ga je tactisch en strategisch met je team samenwerken. Net als de andere leden van het portfolioteam kun je wanneer nodig een hands on mentaliteit laten zien, waardoor samen met de andere collega’s de klus ook gewoon geklaard wordt.

Je taken en verantwoordelijkheden

 • Je geeft leiding aan het team bedrijfsvoering, bestaande uit: een financieel medewerker, een financieel ondersteuner, een officemanager en een ICT-er.
 • Door jou ontwikkelen de interne organisatie en de bedrijfsprocessen zodat er effectief en efficiënt gewerkt wordt, je geeft sturing aan en legt verantwoording af over het realiseren van doelen van de organisatie.
 • Je ontwikkelt het HR beleid en ondersteunt de portfolioleden in hun leidinggevende rol.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inrichten, opstellen en monitoren van managementrapportages en het bedrijfsdashboard.
 • In overleg met de directeur-bestuurder en de inhoudelijke programmamanagers zorg je voor bijsturing in het team bedrijfsvoering waar dat nodig is om doelen (effectiever) te realiseren.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft een afgeronde hbo opleiding op het gebied van bedrijfskunde;
 • Brengt ervaring mee met interne bedrijfsvoering, inclusief financiële processen in een door de overheid gefinancierde organisatie.
 • Heeft een flexibel werkethos.
 • Sterke peoplemanager.
 • Kan plannen en organiseren, maar springt ook in op uitvoerend vlak als het nodig is.
 • Heeft kennis van en affiniteit met HRM en managementsystemen als AFAS/Profit.
 • Ervaring in de sector zorg en welzijn, met fondswerving en programmatisch werken is een pré

Wij bieden

 • Een organisatie waar je van maatschappelijke betekenis kunt zijn, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je een stempel kan drukken in het vergoten van de effectiviteit
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO van Sociaal Werk, salariëring in schaal 12 (max van deze schaal is € 6.015,-).

Interesse?

Flever laat zich bij de werving en selectie ondersteunen door Colourful People. Fatima Bouhriani, partner bij Colourful People geeft graag antwoord op al je vragen. Zij is bereikbaar op f.bouhriani@colourfulpeople.nl of mobiel op 06 50500747. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te uploaden via de ‘Solliciteer’ knop onderaan deze pagina of door je gegevens te mailen naar f.bouhriani@colourfulpeople.nl

 

Uiterste reactiedatum is 11 juni.