Een mooi idee voor de samenleving? Ga naar het spreekuur van VSBfonds!

14 februari 2023 Nieuwsberichten

Heb je een mooi idee voor een sociaal of cultureel initiatief in Flevoland? En kun je daar (financiële) hulp bij gebruiken? Kom dan op dinsdag 7 maart naar Flever aan De Schans 19-45 in Lelystad en ga met de adviseurs van VSBfonds in gesprek. Zij zijn er voor jou en bekijken samen met jou de mogelijkheden om jouw idee uit te kunnen voeren.

Mooie ideeën gezocht

VSBfonds zoekt sociale en culturele initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen, zoals theatervoorstellingen. En aan activiteiten die buurten en wijken versterken, waarbij inwoners met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Zoals een ontmoetingsplek in de wijk of buurt zoals een buurthuis of speeltuin.

Interesse in een gesprek?

Op dinsdag 7 maart van 10:00 tot 16:30 zijn de VSBfonds-adviseurs aanwezig bij Flever aan De Schans 19 45 in Lelystad. Je kunt met hen jouw idee bespreken en zij kunnen je informeren en helpen de juiste route te doorlopen. Heb jij een idee of plan en wil je in gesprek met een adviseur van VSBfonds? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar infofuo@vsbfonds.nl. Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging met je verdere afspraakdetails.

Over VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl

Meer nieuws