Zorghart Flevoland

Zorghart Flevoland is dé centrale plek van Flevoland waar informatie over leren en werken in zorg en welzijn gemakkelijk te vinden is. Vanuit het Zorghart Flevoland worden geïnteresseerden en professionals in de zorg en welzijn verder geholpen met hun vraag.

Zorghart Flevoland biedt actuele vacatures, een overzicht van werkgevers en werkvelden en informatie over opleidingen. Wij geloven in de kracht en waarde van een carrière in de zorg. Onze missie is om mensen te enthousiasmeren en te inspireren om te kiezen voor een betekenisvolle loopbaan in deze sector. We doen dit door samen te werken met echte zorgmedewerkers, door te luisteren naar hun behoeften en door alles op alles te zetten om jou te overtuigen van de onmiskenbare voordelen die de zorg te bieden heeft.

“Ontdek uw kansen in de zorg — Verbind met Zorghart Flevoland vandaag!”

Rol van Flever

Zorghartflevoland.nl is een initiatief van Flever. Flever is de regionale arbeidsmarktorganisatie voor de regio Flevoland. Flever verkent, verbindt, verrijkt en vernieuwt zorg en welzijn in Flevoland. Wij zijn de provinciale uitvoeringsorganisatie voor een krachtige samenleving en de arbeidsmarktorganisatie voor de sector zorg en welzijn. Ons doel is om in Flevoland een bijdrage te leveren aan de sectortransformatie om zo een betaalbare, goede en toegankelijke Flevolandse sector zorg en welzijn dichterbij te brengen.

Zorghart

Betrokken personen

Rachel Bwatou
Adviseur

r.bwatou@flever.nl
06-40542257