Succesvolle individuele (loopbaancoaching) van Sterk in je werk

04 oktober 2021 Nieuwsberichten

Het behouden van medewerkers is één van de belangrijkste uitdagingen én oplossingen voor het personeelstekort in zorg en welzijn. Sterk in je werk, zorg voor jezelf draagt bij aan behoud. De ‘Sterk in je werk’ loopbaancoaches helpen (potentiële) zorg- en welzijnsmedewerkers gratis om voldoende plezier en uitdaging uit hun werk te halen. Zo blijven ze gemotiveerd en betrokken. Al bijna 45.000 mensen hebben zich aangemeld voor deze kortdurende, vrijwillige en gratis loopbaanimpuls. Een groot deel van de deelnemers is werkzaam in zorg en welzijn.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Samen met een persoonlijke coach gaan deelnemers aan de slag met hun loopbaanvraag. Dit kan gaan over de wens om vervolgstappen te zetten, maar ook over vitaliteit, weer lekker in je ‘werkvel’ zitten of anders werken als je bepaalde dingen niet meer wilt of kunt in je huidige baan.

Online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

15 tot en met 19 november is er weer een online vijfdaagse van Sterk in je werk. Tijdens deze vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Elke dag krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken in een kwartiertje per dag meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Medewerkers sterk in hun werk!

Werkgevers in zorg en welzijn kunnen hun medewerkers ook actief op de mogelijkheden wijzen van individuele (loopbaan)coaching via Sterk in je werk en de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse. Lees meer over loopbaancoaching van Sterk in je werk in de werkgeversfolder.

Meer nieuws