14

Mei

15.30 - 17.00 uur

Netwerkbijeenkomst Behoud

Lelystad

Hoe ziet de zorgsector er in 2040 uit? Een vraag die je als HR professional waarschijnlijk aan het hart gaat, maar waar je niet altijd de tijd voor hebt om bij stil te staan. Hierin ben je niet alleen. Daarom word je in het netwerk behoud meegenomen in de ontwikkelingen van de sector en bespreken we met elkaar de uitdagingen die je als HR professional kan verwachten en hoe je hier mee om kan gaan. Het netwerk behoud is de plek om geïnspireerd te worden door ontwikkelingen in de sector en van collega’s uit het veld te leren.

Over:
De transitie van de zorg en welzijnssector en hoe focus op behoud hier positief aan bijdraagt.

Voor wie?
Deze netwerkbijeenkomst is voor HR, HRM en/of vitaliteitsmanagers en zich inzet voor het behoud van zorg en welzijnspersoneel in Flevoland. Het kan zijn dat je al een tijd als HR in de zorgsector werkt of net bent begonnen. Er zijn een paar gemeenschappelijke uitdagingen waar we samen van kunnen leren.

  • Dinsdag 14 mei
  • 14:30-17:00 uur
  • Visarenddreef 1, Lelystad

“Positieve Gezondheid; hoe pas jij dit toe op medewerkers? Wat doen jullie voor het behoud van jonge professionals? Het samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers; welke vaardigheden vraagt dit?”

Aanmelden: via Flever community, nog geen lid? Of wil je een bepaalde vraag inbrengen? Neem dan contact op met Marijs

Betrokken personen

Ilse Weijer
Adviseur

i.weijer@flever.nl
06-40252003